Realme випустить смартфон з функцією налаштування потужності

smartfon_realme

Користувачі нового смартфона Realme матимуть можливість регулювати продуктивність пристрою. Про це у своєму акаунті на Weibo розповів відомий інсайдер під ніком Digital Chat Station. 

Автор зауважив, що Realme GT5 “з коробки” отримає функцію, яка дозволить змінювати налаштування процесора. Користувачі зможуть налаштовувати частоту чіпа, переводячи апарат у режим максимальної продуктивності чи економії енергії. У Realme також підтвердили плани на випуск такого девайсу.

З повідомлення інсайдера стало відомо, що GT5 матиме процесор Snapdragon 8 Gen 2. Фахівець пояснив, що власники гаджета зможуть змінювати потужність процесора в залежності від завдання – наприклад, підвищувати частоту роботи чіпа у разі запуску ресурсоємних ігор та інших програм.

Журналісти видання Android Authority звернули увагу, що Realme GT5 може стати першим подібним пристроєм на ринку. На даний момент для того, щоб змінювати частоту процесора на смартфоні, потрібний спеціальний root-доступ. Realme GT5 має отримати 24 гігабайт оперативної та 1 терабайт вбудованої пам’яті, анонс телефону очікується 28 серпня.

У середині серпня компанія Realme розпочала продаж смартфона C53 на російському ринку. Відмінною рисою гаджета стала “міні-капсула” – спеціальна анімація у верхній частині дисплея пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-08-23