137 тисяч гривень в місяць. Стали відомі зарплати посадовців Бердянська

Запорізькі та бердянські Telegram-канали пишуть, що зарплата голови Бердянської РВА Олексія Бакая складає 137 тис грн/міс, рівень зарплатні голови Бердянської МВА Вікторії Галіциної залишається невідомим, але вочевидь її порядок приблизно аналогічний.  


Користувачі соцмереж выдреагували на цю ынформацыю дуже емоційно, більшість з них вважають такі доходи посадовців неадекватно високими.

Відомо, що за 9 місяців 2023-го року, в період з березня по листопад включно, голова Бердянської РВА Олексій Бакай, отримав 1 238 519 грн. В перерахунку, виходить, що в середньому посадовець отримує близько 137 тис грн.

Цікаво, що загалом в структурі РДА працевлаштовано 64 особи. Загальні витрати на утримання апарату за дев’ять місяців склали близько 9,5 млн грн.

Трохи згодом, видання «Локатор-медіа» опублікувало матеріал із відповідним запитом до голови Бердянської ВГА Вікторії Галіциної. В офіційному листі також зазначені аналогічні вимоги стосовно заступника голови Олександра Пасічника, начальників відділів Богдана Сушко і Євгена Гнибіди.

Посилаючись на великий обсяг затребуваної інформацію, Вікторія Галіціна у відповіді зазначила, що для коректної відповіді потребує 20 додаткових днів.

Окрім того, джерело зазначає, що спроби отримати дані по зарплатні голови МВА були і раніше. Але конкретних цифр заполучити не вдалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-12-11