Співробітники УЗ отримали теплий одяг від шведської залізничної компанії

Будь-яка допомога безцінна, тим більше – для людей, які опинились у скрутному становищі. Таку допомогу у вигляді теплого одягу від шведської залізничної компанії SJ AB отримали спілчани Лиманської дорожньої профспілкової організації завдяки Раді профспілки, організації Help Ukraine.center та американському фонду HUCUS. 

Представники профспілки за підтримки керівництва регіональної філії «Донецька залізниця» доставили вантаж у Слов’янськ та Покровськ, після чого голови первинок передали цей одяг членам профспілки, які потребують допомоги.

Теплий одяг – добротні кофти і куртки – одержали 40 працівників Лиманської дистанції електропостачання, які мешкають у гуртожитку в Слов’янську і щодня, попри обстріли і негоду, виїжджають на відновлювальні роботи.

Зігріватиме це вбрання і членів профспілки, які тимчасово мешкають у бригадних будинках локомотивних депо Слов’янська і Покровська.

Кофти і куртки стануть в нагоді понад 70 працівникам, які зараз знаходяться у цих містах у відрядженні, а раніше мешкали і працювали у Бахмуті, Попасній, Волновасі, Маріуполі. А потім тікали з рідних домівок без найнеобхіднішого.

Вдалося передати одяг і в Лубни, де в гуртожитку мешкають і працюють онлайн працівники Лиманської дорожньої технічної школи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-12-22