Кількість користувачів Apple Card досягла 12 мільйонів

Apple

Корпорація Apple вперше за п’ять років назвала кількість користувачів кредитної картки Apple Card. Про це повідомляє видання Wccftech із посиланням на дані компанії. 

У фірмі заявили, що кількість користувачів фірмової картки, запущеної спільно з банківським партнером Goldman Sachs, досягла 12 мільйонів, 30 відсотків з них користуються кредитним продуктом щонайменше двічі на місяць. За словами віце-президента компанії Apple Pay і Apple Wallet Дженніфер Бейлі, 600 тисяч споживачів спільно використовують картку і виплачують кредит.

Також у IT-гіганті розповіли, що з функцією Apple Card Savings клієнти зібрали понад десять мільярдів доларів на своїх депозитних рахунках. Послуга передбачає річну доходність у розмірі 4,5 відсотка.

“Ми розробили Apple Card з урахуванням фінансової користі для споживачів, і приємно бачити, що понад 12 мільйонів наших клієнтів використовують її функції для прийняття більш виважених фінансових рішень”, – зазначила Бейлі.

Apple Card була запущена навесні 2019 року, вона доступна лише у США. У грудні 2023-го джерела Bloomberg розповіли, що корпорація Apple розглядає можливість запуску банківської картки для користувачів у всьому світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-02-05