Названо вартість платних оновлень для Windows 10

Windows

Корпорація Microsoft оголосила вартість платних оновлень для Windows 10. Про це повідомляє сайт компанії. 

Корпоративні користувачі зможуть придбати ліцензію на отримання платних оновлень для п’яти комп’ютерів за 61 долар на рік. При цьому вартість подвоюватиметься щороку: 122 долари — за другий, 244 долари — за третій, і так далі.

Також у фірмі назвали вартість оновлень для організацій, які користуються Windows 10 через віддалене підключення на комп’ютерах із Windows 11. Ліцензія на одного користувача становитиме 45 доларів, але також подвоюватиметься щороку. Крім того, якщо корпоративний користувач підпишеться на оновлення з другого року, йому все одно доведеться заплатити за перший рік доступу.

Microsoft безкоштовно підтримуватиме Windows 10 до жовтня 2025 року. У компанії поки не повідомили, скільки коштуватимуть платні оновлення для звичайних користувачів. Ймовірно, у Microsoft будуть закликати споживачів оновлюватись до Windows 11.

Наприкінці 2023-го фахівці фірми Canalys оцінили відмову Microsoft від безкоштовної підтримки Windows 10. За словами експертів, через це застаріють щонайменше 240 мільйонів ПК.

Раніше повідомлялося, що 240 мільйонів ПК застаріють через несумісність із Windows 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-04-03