Джошуа заявив про ментальні проблеми після поразки від Усика

Британський боксер Ентоні Джошуа заявив про появу у нього ментальних проблем після поразки від українця Олександра Усика. Про це повідомляє The Sun із посиланням на DAZN. 

Спортсмен поскаржився на психологічний тиск та оголосив, що бере паузу в кар’єрі для відпочинку та відновлення. «Це просто розірвало мене на частини. Я так багато думав про це», — зізнався Джошуа, зазначивши, що фізично він готовий виходити на ринг і сподівається повернутись до боїв навесні 2023 року.

Боксер також оцінив шанси провести поєдинок із британцем Тайсоном Ф’юрі, незважаючи на зрив переговорів про бій, запланований на грудень 2022 року. «Наша зустріч відбудеться, адже ми бійці однієї ери. Він добрий суперник», — заявив Джошуа.

26 вересня Ф’юрі повідомив про зрив поєдинку з Джошуа. Спортсмен пояснив, що контракт не був підписаний вчасно, і назвав суперника ідіотом та боягузом.

У ніч проти 21 серпня Джошуа програв Усіку роздільним рішенням суддів. У цьому поєдинку на кону стояли титули чемпіона світу у важкій вазі за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської федерації (IBF), Міжнародної боксерської організації (IBO) та Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

Загалом британський боксер провів 27 боїв. У них він здобув 24 перемоги та зазнав трьох поразок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-11-01