Сексолог розповіла про появу нового виду зрад

sex_zrada

Нерідко люди вважають невірністю навіть флірт у соцмережах, розповіла сексолог Ніколь МакНіколс. Слова експерта про появу нового виду зрад наводить видання Daily Star

МакНіколс попередила, що у вік соціальних мереж, порноіндустрії, гаджетів та платних ресурсів для інтимного спілкування зростає актуальність такого поняття як «м’яка» зрада.

«Чи вважається зрадою те, що ваш хлопець лайкнув у соціальній мережі фото моделі, що сподобалася? А якщо він дивився порно і не розповів вам про це, то це зрада? А чи вважаєте ви зрадою, якщо чоловік спілкувався з моделлю на OnlyFans? А що робитимете, якщо через 10 років ваш обранець спілкуватиметься з секс-роботом?» – запитує сексолог.

Вона додала, що розвиток технологій дав безліч можливостей для обману в особистих стосунках. Але те, що одна людина вважає невірністю, інша назве невинним віртуальним спілкуванням.

МакНіколс додала, що деякі почуваються беззахисними і ошуканими поруч із людиною, яка гавкає в інтернеті фото гарних незнайомок. Але всі проблеми у відносинах можна вирішити відвертою бесідою з коханою людиною.

“У відносинах важливо говорити про «м’яку» зраду, і про те, що відчуваєш, коли партнер переходить межу. Тільки відвертість та довіра допоможуть стосункам розвиватися далі”, – додала сексолог.

Передплатники сексолога розділилися у думках. Одні зазначили, що віртуальний флірт — це справжнісінька зрада, інші вважали, що флірт припустимо, але все потрібно обговорювати з партнером. Один із коментаторів порадив приховувати подібні речі від коханої людини, щоб не поранити її, а інший заявив, що тяжіння навіть до «м’якої» зради говорить про невпевненість людини в собі та у своїх стосунках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-12-06