Експерт з відносин: Секс з колишніми має масу переваг

sex26

Експерт з відносин Рейчел Райт вважає, що в майбутньому колишні партнери частіше зберігатимуть тісні і навіть інтимні відносини. Про це пише видання Hypebae. 

За словами Райт, у дружби і навіть сексу з колишнім партнером є безліч переваг. Вона назвала такий підхід до розлучення деескалацією відносин.

69відсотків людей вважають за краще залишатися друзями зі своїми колишніми після розлучення.

У 2022 році в рейтингу найпопулярніших запитів на Google була фраза «Чи можна дружити з колишніми?» Проведене компанією Lovehoney дослідження показало, що дружба та секс із колишніми коханцями – поширене явище, і подібні стосунки не повинні викликати тривогу.

Райт радить відповісти собі на кілька питань, щоб зрозуміти, чи потрібні секс та дружба з колишнім партнером.

“Подумайте про колишнього чи колишнього як про друга, як про члена сім’ї, з якими не буває сексуальних контактів. І ви зрозумієте, які у вас стосунки з цією людиною, і чи хочете ви, щоб вона була у вашому житті”, – додала Рейчел Райт.

Якщо ці варіанти були продумані, але рішення ухвалити не вдалося, слід взяти перепочинок у пару місяців, каже експерт із відносин. Коли з часом стає зрозуміло, що стосунки з колишнім не мають перспективи, треба відверто розповісти людині про це, а не тримати її поряд, зробила висновок експерт із відносин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-01-27