Особливості відпочинку та лікування в віллах Трускавця

Захоплюючі краєвиди Трускавця, чисте гірське повітря, цілющі мінеральні води приваблюють як українців, так і жителів інших країн. Вілли Трускавця користуються не меншою популярністю, ніж санаторії та готелі, завдяки комфортним умовам проживання та широкому спектру послуг. 

Особливості відпочинку в віллах Трускавця

Вілли – це нові або старовинні будівлі, які зазвичай мають 3 або 4 поверхи з ремонтом та комфортабельними номерами. Так, вілла «Моцарт» в Трускавці розташована в старовинному особняку ХІХ століття і має статус пам’ятника архітектури.

Вілли розташовані близько до центру міста, паркової зони та центральних бюветів з мінеральними водами. В номерах є все необхідне для комфортного відпочинку: сучасні меблі, санвузол, телевізор, доступ до WI-FI, побутові приладдя ( електричний чайник, фен, ін.). Крім цього, гостей закладів очікує поєднання першокласного сервісу з затишком і домашньою обстановкою.

Більшість готелів мають власні кафе чи ресторани, забезпечуючи харчуванням відпочиваючих.  В них можна замовити як дієтичні страви, так і звичайні української чи європейської кухонь. Крім цього, вілла «Христина» в Трускавці забезпечує своїх гостей сніданками на базі готелю «Міротель», який знаходиться в 150 м (послуга включена в вартість номеру).

Основні напрямки та лікувальні процедури в віллах

Деякі міні-готелі в Трускавці мають власні медичні бази. В них можна пройти обстеження, отримати консультації та індивідуальну оздоровчу програму від лікарів. Основні профілі лікування:

  • ендокринний – ожиріння, цукровий діабет;
  • гастроентерологічний – хронічний коліт, синдром роздратованого кишечнику;
  • дерматологічний – псоріаз, дерматоз, шкірні наслідки термічних опіків;
  • захворювання нирок та сечовивідних шляхів, сечового міхура – цистит, хронічний пієлонефрит;
  • захворювання органів дихання – хронічний бронхіт, пневмосклероз;
  • розлади нервової системи – синдром хронічної втоми, кардіальний невроз.

Для оздоровлення медичні центри пропонують своїм гостям різноманітні лікувальні процедури: рефлексотерапію, детокс терапію, бальнеотерапію, гідромасажні ванни, мінеральні ванни, інгаляції, кисневі коктейлі, фітотерапію. Також лікарями призначається курс вживання мінеральних вод.

Вілла «Христина» в Трускавці та інші пропонують своїм відпочиваючим послуги масажистів у власних масажних кабінетах. Основні види масажу: класичний, аеромасаж, лімфодренажний.

Як вибрати віллу для відпочинку?

При замовленні важливо враховувати наступні фактори:

  • який Ви хочете відпочинок – тихий і спокійний або ж навпаки та чи потрібні Вам лікувальні процедури;
  • чи є всі необхідні умови для дітей: додаткові ліжка, дитяче меню, дитячий майданчик;
  • які послуги входять до вартості путівки та які є додаткові послуги;
  • відгуки та рівень комфортності закладу (наявність власного басейну, віддаленість від центральних бюветів, наявність власного кафе чи ресторану), вартість путівки.

Деякі заклади, такі як вілла «Моцарт» в Трускавці користуються великою популярністю, тому необхідно заздалегідь бронювати номер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-02-10