Генеральний директор АТ «МОТОР СІЧ»:Сучасний світ потребує прогресивних рішень і ми готові їх надавати

Попри війну, і як наслідок – економічні труднощі в країні, ми зберігаємо баланс та прагнемо задовольнити потреби наших клієнтів, як внутрішніх, так і зовнішніх. Маємо вже підписані контракти на рівні минулого року, і прагнемо забезпечити якість та надійність нашої продукції, аби залишатися конкурентоспроможними на світовому ринку. Наша команда не очікує запитів, а шукає нових клієнтів та генерує нові замовлення. Сучасний світ потребує прогресивних рішень і ми готові їх надавати. Щодо виробництва, я хочу сказати, що ми вже провели переговори з усіма підприємствами-суміжниками, які роблять нам агрегати. Взаєморозуміння є, і якщо постачальники нас не підведуть, з червня вже перейдемо на стабільний робочий графік, – розповів генеральний директор АТ «МОТОР СІЧ Олексій Нікіфоров. 

Окрім цього ми зважено підходимо до видаткової частини. Сьогодні важливо не допускати додаткових необґрунтованих витрат. Тому ми зосереджуємося на підвищенні ефективності фінансових процесів та залученні коштів на користь підприємства, проводячи ефективну претензійну роботу з боржниками. Договірні зобов’язання повинні виконуватися.

Всі ці та багато інших заходів, які застосовує наша команда для досягнення результату, дозволяють нам триматися свого слова. Як і обіцяли, на АТ «МОТОР СІЧ» збільшується заробітна плата. Заплановане підвищення буде поетапним, перший етап – вже у травні. Наша головна мета — створення нової системи мотивації для працівників. Ми прагнемо сформувати прозору систему оплати праці, щоб кожен співробітник розумів, за що він отримує зарплату та як впливати на її розмір.

Ще одна приємна новина — наше підприємство відновлює традицію вшанування передовиків виробництва. 21 квітня відбудеться церемонія нагородження, де будуть відзначені наші найкращі працівники за підсумками минулого року [детальніше про подію читайте в 8 номері газети від 27 квітня —ред.].

Тож, я хотів би побажати всім моторобудівникам успіхів, віри у себе та наше підприємство, адже саме ваша праця та внесок у розвиток « МОТОР СІЧІ» є незамінними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-05-04