У Великій Британії пара зібрала колекцію дивних секс-іграшок та розбагатіла

sexdoll

Пара, що створює відео для OnlyFans, зібрала колекцію незвичайних секс-іграшок та заробила статки. Про це повідомляє Daily Mirror. 

Шарлотта та Каллум Грей почали зустрічатися у 2018 році. Тоді Шарлотта працювала в хоспісі, а Каллум — механіком в автомайстерні. Через якийсь час пара одружилася. Незабаром Шарлотта вирішила спробувати щось нове в ліжку, але привести до спальні ще одну жінку не хотіла через ревнощі. Натомість вона купила чоловікові секс-ляльку, щоб Каллум, який володіє високим лібідо, був задоволений, «коли вона не в настрої».

Ідея виявилася такою вдалою, що незабаром вона купила ляльку-чоловіка і для себе. Вони отримали імена Ді та Енріке. Тоді Греї ще припускали, що розбагатіють завдяки їм.

З 2021 року подружжя почало знімати еротичний контент зі своїми іграшками. Вони швидко зрозуміли, що такі ролики користуються популярністю, і почали поповнювати свою колекцію незвичайними та дивними екземплярами. У перший місяць пара заробила 92 тисячі фунтів стерлінгів.

“Іграшки змінили наше життя. Тентаклі принесли нам багато грошей: у людей купа дивних запитів, а ми завжди відкриті новому досвіду. Тепер ми живемо життям, про яке могли тільки мріяти — і все завдяки Ді, Енріці та нашій божевільній колекції”, – каже Шарлотта Грей.

Сьогодні вони мають більше 50 нетипових секс-іграшок, серед яких величезне силіконове куряче крильце, 90-сантиметрове щупальце-тентакль, а також анальний затор у стилі мультфільму «Шрек». Греям навіть довелося збудувати окрему студію в саду свого будинку для зберігання секс-реквізиту та зйомок. Зараз у пари понад сім тисяч передплатників і вони заробляють близько 15 тисяч фунтів стерлінгів за день роботи.

Раніше повідомлялося про канадця, який збожеволів на еротиці і перетворив кабінет у своєму будинку на музей сексу з тисячами експонатів. Він повідомив, що сім’я підтримує його захоплення, а дружина навіть допомагає йому шукати нові предмети для колекції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-09-20