Профспілка залізничників витратить 130 тисяч євро на закупівлю 60 тонн гуманітарних наборів

130 тис. євро на 60 тонн продуктових наборів та побутову хімію для шелтерів у прифронтові та деокуповані території – наступна ініціатива, яку впровадить профспілка залізничників та транспортних будівельників України, – повідомили у прес-службі організації. 

Благодійну допомогу буде направлено залізничникам в Харків, Ізюм, Куп’янськ, Суми, Лиман, Слов’янськ, Покровськ, Херсон, Миколаїв, Дніпро, Запоріжжя, Кривий Ріг, Нікополь, Марганець, Апостолове та інші міста. Про це йшлося під час зустрічі з міжнародними партнерами, яка відбулася 11 січня.

В Україну з робочим візитом прибули представники компаній Global Ukraine Rail Task Force, WE AID, United Way, Bane NOR, Rail Partners, SJ та керівники залізниць США, Великобританії, Австрії та Німеччини: генеральний директор McGrath Rail Construction Джон МакГрат (США), генеральний директор Deutsche Bahn Arriva Девід Браун (Великобританія), генеральний директор залізничного підрозділу компанії First Group Стів Монтгомері (Великобританія), генеральний директор компанії Rail Partners Енді Багналл (Великобританія), представник WE AID Девід Джуріс (Німеччина), представник Global Ukraine Rail Task Force Тім Холлавей (Великобританія), співголова Global Ukraine Rail Task Force Нік Брукс, а також журналіст компанії СNN Бен Джонс (США).

Читайте також: Став відомим гонорар члена наглядової Ради “Укрзалізниці” Сергія Лещенка у грудні

Голова профспілки Олексій Семерунь подякував партнерам за надану українським залізничникам допомогу в минулому році та представив зразки продуктових наборів, які увійдуть до наступного гуманітарного вантажу.

Лідер профспілки також закцентував увагу колег на необхідності підтримки Укрзалізниці в професійній реабілітації залізничників, які повернулися з війни.

Нагадаємо, що торік завдяки зібраним коштам в рамках благодійних кампаній, оголошених Global Ukraine Rail Task Force, профспілкою спільно з Укрзалізницею працівникам роздано понад 6000 продуктових наборів та 108 тонн бутильованої води, а також закуплено побутову техніку для облаштування місць тимчасового проживання сімей залізничників в Кривому Розі та Покровську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-01-23