Занадто гучній під час сексу дівчині дали пораду

sex22

За порадою до екс-порнозірки та експерта з відносин Джесіки Стоядинович звернулася 23-річна читачка, яка надто голосно кричить під час сексу і цим непокоїть сусідів. Як краще чинити в подібних ситуаціях, спеціалістка пояснила у статті для видання Slate. 

Дівчина зізналася, що вона та її хлопець до 23 років були незайманими, і тепер, почавши зустрічатися, нарешті насолоджуються сексом. Вона наголосила, що голосно кричить під час інтимної близькості, і її партнерові це подобається.

За словами дівчини, раніше вони займалися сексом у квартирі із чудовою звукоізоляцією. Але в їхньому новому житлі, як показала практика, чутність відмінна.

“Сусіди вже двічі стукали нам у стіну. Мені було так незручно, що я розплакалася. Не хочу, щоб вони погано думали про мене”, – розповіла 23-річна любителька сексу.

Стоядинович, яка в минулому була актрисою фільмів для дорослих, зазначила, що під час сексу можна не лише кричати, а й підбадьорювати партнера пікантними фразами, як у порнороликах. «Кажи йому: “Ооо, це так приємно”, “Так-так, продовжуй!” – дала вона пораду.

Також секс-експерт закликала не надто турбуватися, що подумають сторонні люди. Головне – бути щирою з партнером. Водночас, за її словами, не варто забувати про етикет та заважати оточуючим.

«Єдине, що ви можете зробити, це враховувати час. Наприклад, сексуальні крики о 22:00 це одне, тоді як крики о третій годині ночі можуть заважати людям спати. Ви можете спробувати тримати рота закритим, коли отримуєте задоволення, або використати старий надійний метод — кусати подушку», — порадила Стоядинович.

Раніше Стоядинович дала пораду жінці, чий чоловік уникає попередніх ласок. Вона рекомендувала чесно зізнатися, що такий секс її не влаштовує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-02-12