Названо найбільш травмонебезпечні секс-пози

sex3

За статистикою, четверо із десяти сексуально активних людей отримували травми під час інтимної близькості, розповіла експерт із відносин Хоуп Флінн. Найбільш травмонебезпечні секс-пози вона назвала в коментарі для The Sun.

За словами Флінн, найчастіше до травм (54 відсотки випадків) призводить поза «по-собачому». Експерт пояснила, що будь-яка позиція, яка передбачає вигинання або напругу спини, може викликати болючі відчуття. Тому цієї пози слід уникати людям з хворим на хребет або поперек.

“Тиск на поперек можна полегшити, підклавши під стегна подушки”, – підкреслила Флінн.

Здатний призвести до травм і секс стоячи, запевнила експерт із відносин. Вона пояснила, що у цій позиції чоловікам доводиться тримати жінку, що також може призвести до травм спини.

До травм може призводити секс у місіонерській позиції, попередила спеціалістка.

“Під час місіонерської позиції можуть траплятися розтягнення м’язів спини, ніг і рук, а також дискомфорт у суглобах через занадто довге перебування в цьому положенні”, – сказала вона.

Травми пенісів найчастіше відбуваються під час сексу у позі зворотної наїзниці, додала Флінн. Вони трапляються за надто інтенсивних рухів жінки, уточнила спеціалістка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-04-17