Пєсков: «Це ще більше збагатить США і ще більше розорить Україну»

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков прокоментував рішення Палати представників

«Рішення про надання допомоги Україні очікуване та було прогнозованим. Це ще більше збагатить Сполучені Штати Америки та ще більше розорить Україну, зробить більше загиблих українців з вини київського режиму», — цитує його ТАРС. В аналогічних висловлюваннях Пєсков висловлювався у четвер, коли вперше стала зрозумілою конфігурація пакету законодавчих актів, які розгляне Палата.

Також Пєсков прокоментував окремий ухвалений конгресменами законопроект, який передбачає конфіскацію російських активів.

«Щодо закону про конфіскацію російських активів, тут треба ще розібратися з деталями. У будь-якому випадку, якщо справді йдеться про конфіскацію наших активів, це завдасть непоправної шкоди іміджу Сполучених Штатів Америки, це змусить багатьох інвесторів у цю країну рятувати свої кошти, бо непохитність приватної власності буде порушена, тим більше, державної власності», — сказав прес-секретаря Кремля.

«І, звичайно, якщо це справді так, то Америці доведеться за це відповісти. І тут навряд чи будуть якісь часові обмеження. І робити ми це будемо так, як це найкраще відповідатиме нашим інтересам», — додав Пєсков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-04-21