Досвідчені чоловіки та жінки дали поради новачкам у сексі

Користувачі Reddit розповіли, які дружні поради могли б дати новачкам у сексі. Своїми рекомендаціями для недосвідчених вони поділилися у підрозділі AskReddit. 

Популярними рекомендаціями досвідчених чоловіків і жінок стали: тренувати вульгарні жарти та стійку в планці. Перше порадили для полегшення спілкування, друге – для фізичної витривалості.

“Починайте робити планки, скручування, працюйте над витривалістю”, – пише користувач Reddit Ratnix.

“Комунікація важлива, але важливо не тільки впевнено говорити, що хочете, але й те, як ви це говорите. Багато хто не любить прямої мови, їм це може збити настрій. Так що вам спершу потрібно провести якийсь час за брудними жарти, щоб зрозуміти, що партнеру не окей”, – додав ще один користувач Reddit.

Крім того, користувачі рекомендували не соромитися дивних звуків і не намагатися наслідувати героїв фільмів для дорослих.

“Нехай вас не засмучують дивні звуки. Буває, що геніталії, що стикаються, звучать смішно. Не треба відтворювати сюжети із порно, робіть те, що більше подобається партнеру. Якщо вас просять не зупинятися, чорт забирай, не зупиняйтесь! Не прискорюйтесь, не сповільнюйтесь, просто робіть те саме”, – пише користувач Reddit alaskaguyindk.

Нарешті багато реакцій зібрали поради стригти нігті перед сексом — і робити це правильно.

“Не стригти нігті безпосередньо перед процесом, а то вони будуть гострими. А якщо довелося, то скористайтеся пилкою, щоб сточити гострі краї”, – пише WhiskeyJack33.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-03-03