Названо найкращі продукти для посилення лібідо

yabloki

Дієтологи Клер Торнтон-Вуд та Ейслінг Піготт назвали продукти, які варто включити в дієту, щоб посилити сексуальний потяг. Їхні слова наводить The Telegraph. 

Торнтон-Вуд назвала найкращими продуктами для лібідо лосось, тунець, авокадо, оливкову олію та насіння. За її словами, у цих продуктах містяться мононасичені та полінасичені жири, такі як омега-3, які допомагають підвищити рівень статевого гормону тестостерону.

“Адекватне споживання омега-3 пов’язане зі здоров’ям серцево-судинної системи та хорошим кровотоком, необхідним для сексуального збудження”, – сказала дієтолог.

Її колега Піготт порадила для посилення жіночого лібідо їсти яблука. За її словами, достеменно невідомо, чому фрукти благотворно діють на жіночу статеву систему, ймовірно, це відбувається завдяки поліфенолам, що містяться в них.

“Одне дослідження за участю 731 жінки показало, що якщо щодня з’їдати яблуко протягом півроку, то покращаться показники сексуальних функцій, включаючи збудження та задоволення”, – розповіла Піготт.

Дієтолог зауважила, що користь для жіночої сексуальності приносять не лише яблука. Вона додала, що покращити сексуальне життя можна, додавши до раціону більше будь-яких овочів, фруктів та бобових.

Раніше хірург із Великобританії Каран Раджан розповів, що кофеїн посилює сексуальне збудження та інтенсивність оргазму. Для досягнення ефекту він порадив випивати трохи більше трьох чашок кави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-10-27