Дієтолог перерахував головні помилки людей, що худнуть

pohudenie_bust

Головні помилки людей, що худнуть, перерахував лікар-дієтолог , який заявив про неможливість схуднути шляхом голодування. 

«Схильна до повноти людина ризикує одужати, якщо вона нічого не робитиме. Схильність до повноти нікуди не подінеться. Потрібно робити якісь зусилля, причому постійно. Але це мають бути посильні для конкретної людини зусилля, які не знижують якість її життя», – зазначив лікар.

Лише п’яти відсоткам схудлих вдається зберегти результат протягом наступних 12 місяців, продовжив лікар. Тактика підтримки ваги має бути безперервною, інакше вага повернеться. Однак багато людей, схуднувши, повертаються до звичного способу життя.

«Успішне схуднення не супроводжується голодом. Воно супроводжується підйомом, припливом сил, відчуттям перспектив чим завгодно, але тільки не голодом. Не треба планувати тактику, засновану на голоді», – наголосив Гінзбург.

Якщо поєднувати голодну дієту з виснажливими тренуваннями, можна впасти у стан втоми. Організм витрачатиме мало енергії, схуднення буде непомітним.

«Не треба мучити себе. Якщо ти мучишся, ти не схуднеш», – сказав експерт.

Принцип не їсти після 18:00 веде до схуднення далеко не завжди, зауважив дієтолог. Більшість це супроводжується стражданнями, муками, зривами й у результаті — переїданням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-04-17